onsdag 8 augusti 2012

Den gula blomman

En gul blomma dök plötsligt upp i grönskan. Jag hade alldeles glömt av att jag satt ett litet skott där i våras. Enligt min kollega som jag fick den av är det "en gul blomma". På google heter den också "gul blomma"... kanske för att jag googlar på gul blomma. Men eftersom jag inte vet bättre just nu så får den heta den gula blomman i min trädgård.

Det var iallafall roligt med nån ny färgglad sak när hösten börjar krypa närmare. Jag har inte så mycket blommor än i trädgården. Frön växer ju inte så fort.

3 kommentarer:

 1. Hej
  Vilken fin blogg du har! Vet tyvärr inte vad blomman heter men den är fin:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske kommer på vad den heter såsmåningom. Tack för att du tittade in, jag lär nog återkomma till din trevliga blogg med :-)

   Radera
 2. Note to myself: Jag tror blomman heter Dagöga nu, fick syn på nåt liknande i en frökatalog.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!