fredag 3 augusti 2012

Det går framåt i snigeltakt

Ibland får jag en känsla av "vad-håller-jag-på-med"? Sliter och släpar sten från skogen för att bygga något. Något runt och fint som ska odlas i. Det är ju inte riktigt som när Ernst vinkar med handen och hans hjälpredor bara fixar slitgörat på några minuter. Såna hjälpredor vill jag också ha. Men å andra sidan kan jag ju säga att jag har gjort allt själv och det kanske är en liten merit. Om det blir klart någon gång...

En sak har jag iallafall kommit fram till och det är att jag kanske inte ska odla kryddor här. Det blir lite svårt att nå mitten om man ska plocka något där. Kryddorna får nog bli i marknivå och det här får bli en perennplantering av nåt slag. Har planerat att bygga ut den till dubbla storleken sen, två "cirklar" men jag får nog samla lite mer sten först.

2 kommentarer:

  1. Du, det där kommer ju att bli jättefint! Nu blev jag väldigt inspirerad. Skit också! ;-)

    SvaraRadera
  2. Kul att du blev inspirerad, då har du jobb att göra nu ;-) Bara som att pussla med väldigt tunga pusselbitar...

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!