lördag 18 augusti 2012

En risig buske


Den påminner väldig mycket om hur jag känner mig idag. Försov mig! Det har ju inte hänt på jag vet inte hur många år... Hela dan blev förstörd, allt jag skulle hinna med nu när det blev helg. Och som om inte det vore nog så regnar det bara för att jag är ledig! Vad busken är för något vet jag inte, jag har två av dessa inklämda längst bort i den halvt förvildade delen av trädgården.

En sån här dag får jag försöka inspirera mig själv med lite virkning. Raka linjer och ordning i tillvaron...

Mormorsrutor


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det liknar den faktiskt, tack för informationen! Konstigt att det inte är några bär på den då, men den kanske ska bli lite större först. Dessa är ungefär en meter höga. (kan vara så att jag missat både blomning och bär eftersom jag inte håller till på den här sidan så mycket + att fåglarna verkar ha utsett min trädgård till bärrestaurang...)

   Radera
 2. För att få bär måste man ha både han- och honplanta så det kanske är därför!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, som blåbär. Jag får nog hålla koll nästa gång de blommar för att se om det är han- eller honplantor som jag har.

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!