söndag 12 augusti 2012

Inspirationsdag

Idag har jag besökt en sån där trädgård som man brukar se i trädgårdsprogrammen på tv. Storögt vandrade jag omkring på soliga grusgångar kantade med allehanda skönheter och beundrade blomsterprakten. En sån här trädgård är nästan överkurs för mig men det var väldigt roligt att se alla rum och installationer. Och det vore väl konstigt om jag inte åkte därifrån med några inhandlade växter i en påse också. Mer att plantera :-)

Bilderna är tagna i Alen Trädgård på Tjörn. Ett besök rekommenderas!


2 kommentarer:

  1. Härliga bilder från en vacker trädgård. Tack för titten! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och tack för att du tittade in :-)

      Radera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!