söndag 26 augusti 2012

Loppis och lite annat

Blå brödburk

Igår var det loppis igen. Vissa loppisar liknar mest skrotupplag men underst i skrothögen fanns en söt brödburk för 25 kronor. (Svor och förbannade loppistanterna när jag kom hem över prislappen… varför limmar man en prislapp med superlim på ovansidan av grejerna ?!?)

Av en händelse hamnade jag även på en garageförsäljning, ett mini-ullared, Jula (där det inhandlades en värmefläkt till växthuset) och Nisses Växter som jag nästan tänkt hoppa över men ratten verkade styra själv ditåt.

Även om Nisses växter kanske får en att tänka på en stor ful trädgårdstomte vid ingången så är det en jättemysig handelsträdgård. Mängder av pryttlar, fiskar, dammtillbehör och skojiga växter. Till och med barnen kan finna ett visst intresse, särskilt av de köttätande växterna som ibland har fått följa med hem och senare plågats ihjäl av allt för intensiv petning och matning.

Jag lyckades behärska lusten att bränna hela lönen eftersom Spara är mitt andranamn, men en stor och fin Rosenflockel fick plats i bilen.

Nisses växter ligger i Uddevalla om nån undrar.


Nisses växter


Nisses växter

Nisses växter


Nisses växter


Blev ju ganska bra bilder med mobilen också, det är första gången jag fotar med den.


1 kommentar:

  1. Loppisar är så roliga att gå på speciellt när man hittar fina fynd..men jag förstår frustrationen över prislappen..att de inte vet efter ganska många år med prislappar..

    Härligt växthus, man blir glad när man har ett bra att åka till

    Kram Kajsa

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!