fredag 17 augusti 2012

Små saker och solsken

Miniatyrträdgård

Nu tar jag med mig trädgården och går in... bokstavligen. Jag vill spara sommaren i en liten ask så att den aldrig tar slut! Nördigt eller inte men såhär kan man spendera en fredagseftermiddag i solen... tillverka små miniatyrträdgårdar. Jag var dockskåpsfanatiker som barn och det har tydligen inte gått över, den där fascinationen för miniatyrsaker. Aldrig blir man "vuxen" :-)


1 kommentar:

  1. Tack för kommentaren på min blogg för nu hittade jag ju hit till dig också! Vilka fantastiska bilder du bjuder på. Najs :)

    Tycker det låter superbra det där med att aldrig bli vuxen. Lite Pippi över det...

    Tamara

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!