onsdag 15 augusti 2012

Tillbaks till verklighetenJobbet har börjat igen. Fastän jag i min värld inte har tid till såna oväsentligheter som ett jobb. Jag vill hellre vara hemma i min miniatyrplantskola hela dagarna, lapa sol och få jord under naglarna. Det är min vanliga otur också att solen kommer som mest efter min semester.

Men efter en arbetsdag med längtansfulla blickar genom fönstret, möts jag av den söta malvan när jag kommer hem. Då känns det som att lite sommar finns kvar ändå.

2 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du menar.
  Härlig bild.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 2. Så fin den är din malva och nog finns det mycket sommar kvar att njuta av än. Förhoppningsvis hela vägen in i setember. :)

  Ha det gott och en riktigt trevlig helg till dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!