lördag 25 augusti 2012

Vackrast...

... just nu.

Rosa Blomsterkaprifol

Jag skrattar åt mig själv ibland för varje gång något nytt slår ut i trädgården så tänker jag, ååååh den här är den vackraste blomman i världen. Den tar aldrig slut liksom... min barnsliga förundran över naturens skönhet. Så just nu är blomsterkaprifolen den vackraste blomman i världen.

Det är lite synd att den står så undanskymd bara, den snyggaste. Långt bort under en gran vid en gammal komposthög. Men kanske trivs den där. Jag ska nog ta sticklingar så att jag får fler...

Vit kaprifol omgärdar en ganska stor del av trädgården också. Men den är inte lika snygg. Och den blommar inte nu så den får bara en andraplats. Kanske.


Vit Kaprifol
Vit Kaprifol som blommade i maj.

2 kommentarer:

 1. Jag har en kaprilfol här hemma men den varken växer något nämnvärt eller doftar. Planerar någon slags portal där det ska få klänga några sorter, 2 kanske, av tex doftkaprifol men det får bli ett projet till nästa säsong.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra idé, i portaler kommer de ju mer till sin rätt än klängandes i skogskanten. Hmm... nu började min hjärna placera in portaler på olika ställen i trädgården... :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!