måndag 13 augusti 2012

Vardagsmönster Augusti

Hittade en riktigt rolig idé om att fotografera vardagsmönster på bloggen "Trädgården på Höjden". Jag har älskat att göra mönster ända sedan jag var liten och la mosaik med knappar från mammas stora knapplåda.

Så här är mitt vardagsmönster idag.

Mina gamla färgburkar som jag dragit fram igen, de har hållit säkert hundra år. Virkpyssel på kvällarna och fjärilsstudier. Orkideerna blommar fortfarande fint, höstfärger från trädgården. Korken från sommarens urdruckna snaps, torkade vackra bönor och snigelskal som någon har lämnat efter sig. Sköldpaddor fyndade på loppis och stearinljus som börjar tändas på kvällarna. Och naturligtvis datormusen som används en del.

Tittar man riktigt noga syns min spegelbild i den :-)

2 kommentarer:

 1. Vilket underbart mönster. Sommar, höst och pyssel. i like ;-) Virka håller jag ju också på med. Har precis börjat. Prinsesstårtan ser mumsig ut.
  Kul att du ville vara med. Håll utkik för det lär bli fler vardagsmönstersutmaningar i framtiden.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot nästa utmaning, kanske kan bli ett månadstema :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!