måndag 27 augusti 2012

Våren kommer väl tillbaks nån gång...

Vissa dagar känns det mer än andra, att hösten är på väg. Dagar som flyter iväg med jobb, möten, köra hit och köra dit. Maten lagas, tvätten fixas, måste hinna innan ljuset tar slut. Halvfärdiga saker som kanske inte blir färdiga i år ändå. Någon timme kvar tills solen går ner och trädgården ligger alldeles stilla.

Växthusväxterna hinner få en liten frisering innan katten kommer och jamar burkmaaaat.
Då går vi in.

2 kommentarer:

 1. Jag älskar den där känslan. Mitt emellan sommar och höst. En längtan. Vemodig och skön.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 2. Halvfärdiga projekt finns det gott om! Man vänjer sig...

  Gillar din brödlåda. Kanske beror det på att jag själv har två likadana ;) Eller ja, jag har en gul och en turkos. Superfina!

  Tamara

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!