onsdag 26 september 2012

En väntad överraskning


Nu har jag att göra hela vintern! Det var som att få en julklapp i brevlådan idag även om jag faktiskt har betalat den själv. Jag gillar böcker, trädgårdsböcker, virkböcker, pysselböcker, kokböcker. Även om man kan hitta det mesta på internet idag så är det bäst med en bok i knäet på kvällen, kanske min gamla handarbetsbok från 60-talet som jag lärt mig att virka ifrån. Den har en speciell lukt när man vänder blad, lite som förr i tiden lukt. Eller nya böcker som luktar tryckeri och papper. Mysigt :-)

Hundra blommor, det blir ett bra inomhusprojekt tills det är dags att så tomatfröer igen.

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar bok. Den vill jag också ha. Tack för tipset.
  Åsa

  SvaraRadera
 2. Underbar bok! Så pysslig. Tänk o få en virkad/stickad blomma på en present! /Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bok! Visst är det mysigt att beställa böcker, det är verkligen som överraskningar i brevlådan, fast man vet vad det är :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!