måndag 17 september 2012

För lite tid

Garn

Egentligen vill jag bara virka.
Det är nästan lite en känsla att jag önskar att jag blev sjuk för att få ligga hemma i sängen i några dagar... och virka. Lagom sjuk då. Inte kräksjuka...

Det är frustrerande att ha en massa inspiration och lust, men för lite tid.

Idag trodde jag att det var en virkdag. Ösregn på morgonen, ösregn på vägen hem. Men efter alla vardagliga saker som tandläkarbesök, handling, matlagning och sånt, lyste solen igen och klockan var ganska mycket. Jag ska bara kolla lite i trädgården innan solen går ner tänkte jag...

Två timmar senare var liljor och iris omplanterade och två blåbärsbuskar flyttade. Med jord i fickorna gick jag in och insåg att berget av disk stod kvar så snällt och väntade på mig.

Jag får väl virka på nätterna, om jag orkar...


Virkning

Virkad flodhäst


4 kommentarer:

 1. Vilka underbara färger. Och flodhästen är ju bara så bedårande. Det där med virkning alltså. Jag är helt uppslukad. Vill inte sluta. Bara liiiiiite till. Ha tom fått en litet virkvalk på ena fingret. Håller väl lite hårt antar jag. Jag vill bara susa iväg till garnbutiken och frossa i alla ljuvligheter...
  Önskar dig bättre virklycka i morgon.
  Hälsar åsa

  SvaraRadera
 2. Åå så fina saker! Verkar va ett underbart bomullsgarn. Jag älskar också att virka, men det är så mycket man vill (och måste) hela tiden... Hoppas du får tid snart :-) Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 3. Ja, vart tar tiden vägen? Den försvinner i ett nafs!
  Vilken söt gris du har virkat

  kram Kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!