söndag 2 september 2012

Grönt är skönt

Rhododendron

Harsyra

Trädgården får alldeles nya mönster när det regnar, gröna blad blir mycket intressantare med lite vattendroppar som dekoration. Det tycker dock inte katten som helst gömmer sig i krusbärsbuskarna och tror att hon är osynlig...


Skitvädersdagar fyller väl sin funktion ändå på nåt sätt. Det kan vara lite skönt att vara inne och röja och pyssla utan dåligt samvete för det ena och andra som måste göras ute.

Jag har virkat lite och beundrat mitt fynd från gårdagen. Ett riktigt KAP tyckte jag den här gröna hängaren var som jag hittade på Indiskas rea för 66:- Barnen avskyr Indiska... kanske för att jag kan gå där och flumma i evigheter. Men ibland har man tur med en spelbutik precis brevid...
:-)

1 kommentar:

  1. Vilken läcker hängare - I like. Gillar att strosa runt på Indiskan och sällan går man tomhänt därifrån.

    Kram kajsa

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!