tisdag 25 september 2012

I fell in love...


Det är inte så vanligt att jag impulshandlar något. Särskilt inte kaffeburkar eftersom jag inte dricker kaffe själv. Men man vet ju aldrig om man får oväntat besök och allt det där... kan vara bra att ha en burk kaffe i skåpet. Ibland, om det blir krig till exempel kan man kanske använda kaffe som bytesvara mot en påse mjöl.

Okej, jag försöker bara rättfärdiga mitt onödiga inköp nu för jag blev sååå kär i den här söta burken att jag inte såg någonting annat än bara den. Och benen gick liksom av sig själva och vips var plånboken framme och kontokortet gled så lätt in i apparaten...
Haha... värsta romansen, jag och kaffeburken :-)

4 kommentarer:

 1. Du MÅSTE ju inte ha kaffe i den fina burken ;)

  Apropå dina lavendel. Är nästan hundra på att Peter Englander och/eller någon annan i Trädgårdstoppen som alltid klippte ner dem på hösten. Tror nog att de klarar sig. Jag håller en tumme!

  Du har mejl förresten.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Fin fint köp!
  Som förgående skrev, du behöver ju inte ha kaffe i den... om det nu inte står kaffe på burken dvs...;)

  SvaraRadera
 3. Inte så konstigt med en så fin burk!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!