söndag 23 september 2012

Jahapp, det var den helgen...

Ljung

Vips tog helgen slut och i kväll känner jag mig tröttare än efter en arbetsvecka. Men doften av såpa finns fortfarande kvar i minnet från det rengjorda växthuset. Skön trötthet när man har fått en massa saker gjorda. Igår var jag förbi blomsterlandet en sväng men dom hade inte någon rolig rea alls. Inte minsta lilla yttepytteperenn till nedsatt pris. Tråkig affär... Bara för det tänkte jag inte alls köpa deras färgglada ljungplantor som dom skyltade med. Jag har egen ljung hemma i skogen. Så det så!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt med eget växhus och allt gott du har i kylen inför hösten. Kan förstå att helgen försvann fort när du hade att göra, fast helgen är väl ändå alltid för kort

    Kram Kajsa

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!