torsdag 27 september 2012

Kraschlandning

Blåbandat ordensfly

Häromdagen störtlandade en geting med sin flygfarkost bakom vedtraven. Jag visste inte att getingar var så lata att dom åkte jetflyg... Getingen stack sin kos innan jag fick rusat in efter kameran, men egentligen var jag mest intresserad av fjärilen. Enligt min pappa som är ett riktigt uppslagsverk så är det en Blåbandad Ordensfly. Stor var den iallafall...

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bild! ..Tack för trötta getingar, då slipper vi oroa oss för getingstick ett tag framöver :)

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Så vacker! Börjar bli kallt för de små liven nu :-) Idag såg jag en vinbärssnäcka som hade en liten annan snäcka på ryggen :-) undrar om de hade sällskap för att hålla värmen? Hälsningar Maria

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!