måndag 3 september 2012

Massa mer måstesaker


Det här var ju lite roligt.

Jag hittade en sajt där man kunde göra grafiska taggmoln "automagiskt" så jag fyllde i min bloggadress och tryckte på lite knappar. Jag trodde nog att det skulle bli mina kategorietiketter men det ser mer ut som ofta använda ord på bloggen... De stoora orden är väl dem jag skriver mest, så det kanske betyder att jag undermedvetet MÅSTE MASSA MER SAKER INNAN NÄSTA ÅR.

Konstigt, det där stämmer ju in precis på pricken på mig... :-)

http://www.wordle.net/ hittade jag underhållningen på.

Nu ska jag ut och göra måstesaker.

3 kommentarer:

 1. Visst är det coolt, den sajten. Testade den på en låttext för länge sen, men visste inte att man kan lägga in sin blogg där. Ska testas!

  Du glömde SNIGLAR. De verkar också engagerat dig en del ;)

  Och 66 pengar för den snygga kroklisten (eller vad det heter). Ett riktigt snyggt kap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha...ja SNIGLARNA... Det lär nog bli fler kapitel om dom.

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!