lördag 8 september 2012

Stenigt

Stenar

Under den här sommaren har det blivit ganska uppenbart. Jag gillar sten. Stenmurar, stengolv, stenkanter, stengångar, stenar i rader eller bara i en hög. För många år sen när jag var på mc-semester i Danmark höll vi på att inte komma hem för att motorcykeln var så tung av all sten och drivved som jag hade samlat... Alla ställen som jag har bott på (med trädgård) har spår efter mina stensamlingar. Undrar om det är ett normalt beteende…

Jag vet inte hur många stenar jag har hämtat i skogen, grävt upp i marken eller snott i vägkanter det här året, men många är det, några hundra säkert. Och häromdan hörde jag att grannen vill bli av med all sin sten, jaaaa!


Natursten

Sten runt träd

Stenkanter


Sten

Sten

Sten

Katten


Katten gillar också stenar :-)

1 kommentar:

  1. Men vad härligt en till som gillar sten!!! Jag hittar oftast mina på blocket, duvet här i storstan tar man till andra medel=)Men sten kan man aldrig få för mycket av!!! Hoppas det är ok att jag lägger till din blogg bland mina trädgårdsbloggar. Ha en fin dag/Gela

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!