söndag 28 oktober 2012

Frostigt


Det är väl typiskt att man ska åka på årets förkylning just den helgen som solen lyser för en gångs skull. Jag vågade mig iallafall ut en sväng idag med snorig näsa, vantar och yllemössa. Hela trädgården var täckt av en fin frostig skorpa och det krasade krispigt under fötterna.

Dammen hade frusit på ytan och jag kom att tänka på fiskarna som kanske behöver lite luft så jag tog spaden som låg och skräpade på marken och drämde den i isen. SLURP sa det så åkte hela spaden i och försvann... Det var den biltema-spaden det! Tydligen så bör jag inte ta mig för några avancerade konster med en febrig hjärna. Tur att det inte var kameran som åkte i dammen, eller hela jag.

Men frosten är vacker iallafall.7 kommentarer:

 1. Vackra bilder! Hoppas spaden inte for i med skäret före och gjorde en spricka i botten!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj... jo den åkte ju i med den änden. Det hade jag faktiskt inte en tanke på. Då kanske dammen är tom imorgon...

   Radera
 2. Så fint med frostiga kanter på allt. Förkylningsbacillerna tål förhoppningsvis inte kylan, om inte annat så är det säkert bra med frisk luft. Men ta det lugnt så kroppens försvar orkar jobba.

  Tack för din kommentar hos mig. Vi håller alla tummar för att kissen ska klara det här och han piggnade faktiskt till ett tag när vi trugade på honom några bitar rå fläskfilé. ;)

  SvaraRadera
 3. Frosten är fantastisk och din blogg är inspirerande snygg, som vanligt. Vad gör väl en förlorad spade om den gör att några fiskar får behålla livet?! Krya på dig! Anna

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder! Frost är verkligen vackert!
  Krya på dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej hej!
  Härligt frostiga bilder!

  SvaraRadera
 6. Haha! Man gör de mest korkade grejor i feberrus :) Tur det var Biltemaspaden och ingen dyrare variant iaf. Hoppas också ingen firre var i vägen för ditt hugg...

  Krya på dig!
  Kram Tamara

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!