lördag 20 oktober 2012

Julsaker?!Hallå, jag har fortfarande inte hunnit vänja mig vid att frosten ligger och lurar bakom hörnet... Nu ska man tydligen förbereda julstöket redan i oktober. Jag är liksom inte där än känslomässigt...

Men det kanske hade varit nåt, att spraya trädgården vit och ha tomteparad på trappan!


3 kommentarer:

 1. Hallå själv! Håller helt med dig. Det är lääänge kvar tills jag blir redo för tomtenissar.

  Fast det är uppenbarligen många som tycker det är tid för julstök redan nu. Annars skulle väl inte butikerna dragit igång med julskyltningen redan. De gör de ju inte bara för att de kan lixom ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Tomtar och julsaker är jag inte redo för ännu men däremot har jag insett att det är dags att jag tar tag i julklappsinköpen snart. Annars lär det bli panikinköp i slutet bara för att jag vill slippa undan trängseln av alla människor som också panikhandlar. Men där är ju internet helt ljuvligt. Shopping utan att behöva trängas, stå i kö och behöva bära en massa. Perfekt! ;)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!