lördag 13 oktober 2012

Planering är inte min starka sida


Ostrukturerad kanske man kan säga att jag är, eller impulsiv humörmänniska... Så de enda ritningar som finns över min trädgård är diffusa bilder i mitt huvud och de kan ändras efter vad som dyker upp i en trädgårdstidning eller på reahyllan. Jag bestämer liksom inte "här ska jag ha hallon" utan jag råkar springa på hallon i handelsträdgården och sen börjar jag fundera över var jag ska sätta dom. Bakvänd ordning kanske.

Men för den som gillar att planera och rita upp så hittade jag en ganska rolig sida där man kan leka med att designa sin trädgård som på bilden. Man måste registrera sig för att spara men annars går det ju att ta en screenshot över mästerverket.

http://www.gardena.com/se/support/planners-and-guides/sprinkler-planner/

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Perfekt tidsfördriv nu när utomhussäsongen inte lockar lika mycket :)

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som något jag vill prova. Om den nu bara blir någon dag med busväder, så man kan hålla sig inne :)

  SvaraRadera
 3. Kul! Tack för tipset!
  Jag har nog gjort många försök till att rita upp min trädgård..men alltid blir det fel proportioner nånstans..o så ger jag upp : )
  /Cika

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset!! Ska jag testa!!

  SvaraRadera
 5. Sännande sida, precis vad jag letat efter! Får se om jag lyckas fixa en ritning..

  SvaraRadera
 6. Men vilket bra tips! Ska genast testa :) Är det din trädgård du tagit en dump på? För den ser ju synnerligen välplanerad ut...

  Är nog som dig när det kommer till planering och struktur. Det blir vad det blir. Och det som blir det kan man ju alltid ändra på ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!