onsdag 24 oktober 2012

Visset


Brunt och mörkt... vissna blad. Energin tar slut ungefär samtidigt som man sticker nyckeln i dörren och inser att man måste kasta in väskor och påsar snabbt om man ska hinna med några minuters dagsljus utomhus.

Det blir lite halvhjärtat krafsande i löven och några penseldrag på det där som borde målas nu när det inte regnar längre men är alldeles för mörkt. På SMHI syns små otrevliga snömoln på nästa veckas prognos. För en gångs skull hoppas jag att dom har fel... hellre räfsar jag löv än att skotta snö!

6 kommentarer:

 1. Jag håller med - jag krattar mycket hellre löv än jag skottar snö! Hoppas vi slipper snö och frost ett tag till.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad är det du säger? Snö? Inte redan!

  SvaraRadera
 3. Ja, man får skynda sig på att njuta av den ljusa delen av dagen, för det blir snabbt mörkt om kvällarna och energin rinner ur en...
  Det låter ju lite illavarslande om snö...jag är inget stort fan av kyla och jag krattar hellre löv än skottar snö..helt klart

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. Precis så är det. Tog en ledig dag i morron för att flämta ifatt mig själv på något sätt. Och krafsa ihop löv.

  SvaraRadera
 5. Ja snön kan allt vänta ett tag till, vill njuta av lite mer höst ett tag till. Men det som är positivt med snö (åtminstone den första snön) är ju att den lyser upp i allt det gråa.
  Ha det fint!
  Ullis

  SvaraRadera
 6. Ja snön kan allt vänta ett tag till, vill njuta av lite mer höst ett tag till. Men det som är positivt med snö (åtminstone den första snön) är ju att den lyser upp i allt det gråa.
  Ha det fint!
  Ullis

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!