torsdag 8 november 2012

Äntligen!


Det är lite skillnad nu från i somras då jag endast bläddrade lite förstrött i trädgårdstidningarna för då var ju den riktiga trädgården mycket roligare. Idag var det som världens bästa julklapp som låg inplastad i brevlådan. Tänk att man kan vara så lättroad.

Tänkte lite på det där med självbehärskning också (som jag tydligen har jämfört med andra trädgårdsnördar). Egentligen har nog det sin historia från en tid i mitt liv när jag hade stora odlingsdrömmar, speciellt i februari-mars som senare blev odlingsdöden när sommaren kom. För mycket vilja och för lite tid, ork och plats gjorde att dyrt inköpta växter och fröer gick åt skogen helt enkelt. När jag flyttade ut till landet bestämde jag mig för att jag skulle försöka sansa mig lite och moget överväga mina handlingar i handelsträdgårdarna :-)

Det har nog lyckats ganska bra men vissa saker ångrar jag efteråt att jag inte köpte... och önskelistan blir längre och längre. Men det är ju ganska trevligt med önskelistor också.

Nu är det dax att frossa i vackra bilder i AOT.

4 kommentarer:

 1. Ja, och snart är det jul igen - hujedamej vad snabbt det går. Kanske kan du stryka nåt på din lista efter den helgen!

  AOT i lådan här också. Yes :)

  SvaraRadera
 2. Ja, önskelistor är faktiskt trevliga! Ibland går det åt skogen, men det är bara att ta nya tag...

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig frossa du kommer att få..längtan är ju så stor. och nä, vilken mysig önskelista..en sådan som känns riktigt bra

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. Underbart! Och snart är det dags igen, med små fröer och jord under naglarna :) Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!