måndag 19 november 2012

En blomma till dig


En mörk novemberdag när orken gått på sparlåga i vad som känns som evigheter, fick jag plötsligt en I Love Your Blog - utmärkelse från Queen of Kammebornia, en fin blogg om lycka, sorg, tankar, kärlek och med sagolik inspiration.

Ibland tänker jag att hur kan någon vilja läsa eller bli inspirerad av mig när jag knappt kan inspirera mig själv. Men när man får så många fina och trevliga kommentarer från olika håll så känns det som att solen verkligen lyser och man blir glad nästan jämt.

Jag har nog inte skrivit det förut, men jag skriver det nu... jag uppskattar verkligen alla små fina ord och tankar som alla ni bloggvänner delar med er av. Det är så många bloggar som jag tycker om på olika sätt så därför vill jag dela vidare I Love Your Blog - utmärkelsen och min uppskattning till er alla.

Och en blomma!
5 kommentarer:

 1. Och vilken blomma sedan! En riktig marsipanros. :-)

  SvaraRadera
 2. Vad fint skrivet och en väldigt vacker bild! Tack för att du delar med dig! Ha det fint! :) Mia

  SvaraRadera
 3. Härlig bild och en underbar blogg, så du var verkligen värd en sådan fin award

  kram kajsa/ le petit jardin
  Http://vildahilda.net

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för den fina blomman :-) /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!