onsdag 7 november 2012

Fredagsmys varje dag


Nästan så är det. Varje eftemiddag blir det kväll innan det borde vara kväll, och det känns som man vill gå och lägga sig klockan fem... eller iallafall tända massa värmeljus, dricka te, äta kex och värma fötterna på kissekattens päls hela kvällen.

Varje dag kollar jag brevlådan om det finns nån trädgårdstidning till mig men det gör det aldrig. 13 november ska den visst komma läste jag på AOT:s hemsida. Apropå trädgård så gjorde jag iallafall ett klipp häromdagen när dom reade ut alla buskar och träd för 20 spänn. (Då kan man ju ha råd att misslyckas.) En liten prydnadsapel hittade jag som jag tänkte gräva ner någonstans. Det är bara det... NÄR ska jag få ner den i jorden? Varannan dag ösregnar det och varannan dag är det frost, svinkallt och mörkt.

Inget trädgårdsväder!

3 kommentarer:

 1. 20 spänn! Är du verkligen så "behärskad" att du bara köpte ETT träd? Jag hade nog köpte en hel skog...

  Vi får hoppas på trädgårdsväder till helgen så du kan få ner apeln i jorden! Sen har du bara några dagars väntan till AOT :)

  Hoppas få ner en bit thujahäck till helgen nu när jag fått grävhjälp. Och med tanke på hur skopan "röjde runt" tror jag det kommer gå lätt som en plätt att få ner plantorna.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Sitter just och gäspar klockan 18.12 ... Inte mycket sprutt på mig just nu.
  Och du är ju ett under av moral och självbehärskning, hade nog fått en shoppingkick och öst på med 20-spännsträd jag med, som Livet på solsidan skriver. Fast de ska ju ned också. Å andra sidan finns det pannlampor.

  SvaraRadera
 3. SÅ mysigt du beskriver det..höstmörkret! Bra att pigga upp sig med lite reaväxter! Bara att hoppas på att de klarar vintern : )
  /Cika

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!