tisdag 13 november 2012

Julkort av pappersrester


Det är aldrig för tidigt att julpyssla, tiden går fortare än man tror... Läste någonstans att jordens undergång är nära också så det är bäst att skynda sig!

Julkort är något som jag faktiskt skickar varje år fortfarande till några. Trots internets fantastiska möjligheter. Jag gillar liksom det där med papperskort ändå, särskilt hemgjorda. Det behöver egentligen inte vara så avancerat, en bokmärksängel eller ett foto klistrat på en kartongbit är roligare än fabrikstryckta jultomtar.

Min pappa brukar göra fantastiskt fina julkort varje år och det är alltid lika roligt att få ett. Jag brukar pyssla ihop julkort av gamla pappersrester som jag hittar i lådorna och skriva på baksidan med guldpenna. Det blir en del jul-mail med... annars hade jag fått börja julpyssla redan i mars om jag skulle hinna göra klipp o klistra kort till alla jag känner.

7 kommentarer:

 1. Jag älskar att få hemgjorda kort! Men å andra sidan är jag usel på att hinna göra dom själv. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!Vad jag blir sugen på att också göra...och jag känner igen en del av pappersresterna, eftersom jag också pysslat en del med papper, och har en del papper kvar hemma.
  Ha det!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fina julkort du gjort! Sådan far sådan, hm, dotter...

  Men du? Jordens undergång. Det låter illavarslande minst sagt. Så får det ju inte bli. Vi har ju trädgårdsjobb att ta tag i. Alldeles snart igen ;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina kort! Jag har en vännina som alltid skickar julkort hon själv knåpat ihop. Man blir liksom lite extra glad då.
  Hälsningar
  Milla

  SvaraRadera
 5. Så fina! :) Jag är inte så duktig att jag pysslar ihop egengjorda men handskrivna julkort är ett måste. Dator- och smsvarianten är inte min grej. Nej, riktiga kort i brevlådan ska det vara. ;)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Vilka fina julkort! Du har rätt, tiden går fortare än vad man tror, nu är det mindre än 38 dagar kvar till julafton. Jag skulle förresten vilja välkomna dig till vår gemensamma sida på Facebook för oss som gillar julkort. :-) Här finns vi: https://www.facebook.com/julkort

  Hälsningar,
  Gabriel

  SvaraRadera
 7. Snygga kort...det är jättekul att få göra dem själv. Senast var det mannen i helgen som fick ett kort & en liten presentask..det blir extra glädje då

  kram kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!