söndag 4 november 2012

Man hinner inte allt...


På nåt sätt tror jag det får räcka för i år nu med odlingen. En hel del av det jag sådde i våras får övervintra i krukor för jag har helt enkelt inte hunnit få allt i jorden. Frön har jag sått som får vila över vintern.

Jag har varit väldigt tveksam till var jag ska förvara dem. Ute är väl det bästa... nergrävda i landet, men häromdagen såg jag att några små klockor hade grott redan och snigeljävlarna var där och smaskade i sig direkt. Så jag får prova med växthuset helt enkelt, där är det lite svårare för dem att ta sig in hoppas jag...

Så vi får se om min höstsådd lyckas, annars blir det väl att göra om till våren.4 kommentarer:

 1. Jag har också sått en hel del i höst. Det är första gången jag testar höstsådd så det skall bli spännande att se om det dyker upp något till våren:-) Jag har ställt en del ute på balkongen och en del i växthuset.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Grrrr för snigeljävlar!
  Ska i alla fall skramla ihop mig och berätta hur jag gjort fågelmataren som sitter på fönstret, tar nog ett par dag. Kostar 50 öre. :-)

  SvaraRadera
 3. Ska, som Nora, också testa höstsådd i år.
  Det känns enklare/smidigare än att hålla på med frösådden inomhus. Fast jag skulle inte bli förvånad om växtlampan plockas fram i februari någon gång...

  Såg två snigjävlar i dag när jag räfsade löv. I HATE dom :(

  Lycka till med din sådd!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. vad du är flitig..själv ar helaträdgårdsprojektet stannat av..fast jag har 4 paket tulpaner jag fick från Holland idag som ska ner i jorden, så det får bli det sista

  kram Kaj´sa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!