söndag 11 november 2012

Mest inomhus


Jag har ett ganska stort projekt på gång som förhoppningsvis närmar sig slutet. Målning har det blivit hela helgen och när man ändå har en jättestor färgburk kändes det som att det var lika bra att måla lite på andra ställen också. Listerna i köket tillexempel, lackad furu är inte min favoritfärg. Stor skillnad blir det med bara grundfärg, just att det blir... ljusare!

Såna här saker brukar jag tänka att "det gör jag till sommaren". Inte så troligt... då finns ju roligare saker utomhus. Så det var nog ett bra val att måla nu inan jul. Sen kan man dricka glögg och titta på det nymålade, eller varför inte redan nu?


En liten sak har jag gjort utomhus också. 20-kronorsträdet kom i jorden till slut!
8 kommentarer:

 1. Vilken mysig helg du verkar haft. Jag har sneglat på glöggen flera gånger på sin hylla men inte köpt någon, men nu blev jag ordentligt sugen! Trevlig kväll! /Maria

  SvaraRadera
 2. vilka underbara bilder du hade i ditt förra inlägg....älskar förgätmigejblommor!!!

  kram

  SvaraRadera
 3. du verkar ju ha trevliga projekt på gång och din önskelista i förra inlägget gillade jag..du gör dem så härliga

  kram kajsa

  SvaraRadera
 4. Hå, hå, ja, ja. Måla ja, har flera burkar som stirrar otäckt på mig. Jag skaaaaaaaa.
  Kul med lilla trädet! Det är vackert!

  SvaraRadera
 5. Så skönt när det är gjort! Jag försöker också tänka så, har man trädgård så finns det inte tid för några måsten inomhus på sommaren. Tyvärr är jag inte så effektiv som jag önskat, och hinner ändå inte med allt inomhus under vinterhalvåret...
  Ha det bra!
  Ullis

  SvaraRadera
 6. Näe du, det finns väl inte en enda trädgårdsnörd som målar inomhus på sommaren? Kanske inte heller så många icke-nördar... Men måla är kul! Och jag gör som dig. Sitter och tittar när det torkar. Rena terapin.

  Förresten. Du har väl inte missat att furu är det nya vita ;)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Åh, nu har jag köpt glögg och blir lite sugen när jag ser din! Vad flitig du varit med penseln... Visst blir det fint med lite färg!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 8. Ett sånt målar anfall skulle jag också behöva få!
  Vi har så mycket furu inne och det ska bort...fast i höst har stall bygget tagit all tid ;)
  Så gott att njuta det vackra till glöggen.
  Kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!