onsdag 21 november 2012

Skatt eller skrutt?...


När jag första gången såg den gamla pumpen som stod och skräpade bakom komposten tänkte jag... "undrar när jag ska släpa den till tippen"... Många tipp-besök har det blivit men pumpen har glömts bort och står fortfarande och skrotar på samma ställe. Nu har jag börjat tycka om den... frågan är bara om jag gillar den som den är med sin skrutt-patina eller om den skulle vara snyggare ommålad.

Well well... jag har hela långa vintern på mig att fundera på detta eventuella nästasommarsprojekt.5 kommentarer:

 1. Är mycket svag för skruttpatina, men det beror ju på hur den ska användas förstås. :-)

  SvaraRadera
 2. Den är fantastiskt fin tycker jag. Vackert att se att tiden har sin gång!

  SvaraRadera
 3. Visst är det spännande det där med hur saker och ting förändras. Hur saker som har varit menade för tippen eller loppis plötsligt ses med helt andra ögon. Kärleken som vaknar inom en.

  Eftersom du har dragit dig för att slänga pumpen så tycker jag att du ska behålla den. Och i det skick som ditt hjärta vill.

  Ha en bra torsdag du härliga lantloppa.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Även jag har en skrutt i trädgården och jag har tittat på den och tittat igen... lite skeptiskt. Vår är också giftgrön. I framtiden ska den gamla pumpen bort och ersättas av en liten elpump som bevattnar ett växthus... hoppas jag. /Maria

  SvaraRadera
 5. De har sådan charm och jag förstår ditt dilemma..tur du har tid att tänka

  kram Kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!