söndag 2 december 2012

Före och efterbilder - renovering from hell...


Min ännu outslagna orkidé har fått hedersplatsen i det nya badrummet. Tyckte hon matchade fönsterfilmen som jag köpte på internet. Kan för övrigt rekommendera vinylahem.se, insynsskydd för fönster som är lätta att montera och mycket snabb leverans utan problem.

Renoveringen är nu som sagt klar och då är det väl dax för lite före och efter bilder som det brukar vara i alla inredningsreportage. Speglar och detaljer är inte uppsatt än, det inhandlades på ikea idag. Men wow! Tvättmaskinen fungerar! Man brukar väl säga att "det var bättre förr" men jag vet inte om jag kan hålla med om det påståendet i  det här fallet.6 kommentarer:

 1. Renovering from hell ... Ha, ha, ha! Men du, det blev fantastiskt bra. Och tänk vad glada ni ska vara ett litet tag framöver över varmvatten i väggen och moderniteter som tvättmaskiner och sådär, innan det blir en självklarhet igen. SNYGGT! Fin och vilsam söndag önskar jag dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fin söndag till dig med, kram :-)

   Radera
 2. Så snyggt det är! Det ser så mycket större ut med de helvita väggarna.
  Nyfiken. Är det målade väggar eller våtrumsptapet(?) på väggarna? Vi funderar nämligen på att putsa väggarna i vårt badrum i källaren och behöver få tips om för- och nackdelar...

  Och du. Nu toksnöar det här. Helt underbart! :)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är våtrums"matta", typ lika tjock som på golvet. Egentligen är den inte vit utan har ett skimrande blommönster, men det syns inte på bilderna. Finns massa snygga våtrumsmattor att välja på, och golvmattor. Jag valde matta av ekonomiska skäl, men jag tror nog att det är mer praktiskt, säkert och lätt att hålla rent + att det inte är lika stora krav på underbehandlingen. Mattan i sig blir ju tätskiktet. Under mattan sitter två skivor, en i "trä" och en gipsskiva ytterst. Ytan bör väl vara slät om man ska ha matta så att det blir jämnt. Det gamla kaklet som var från 90-talet var omöjligt att få rent, fogarna var alldeles sunkiga, och det blir väl kakel med tiden... Ha det kul i snön, kram!

   Radera
 3. Så BRA det blev, ser väldigt praktiskt ut. Snygga materialval, särskilt gillar jag tak och golv. Grattis! Njut o ha det bra. Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 4. Härlig förändring på ert badrum, så ljust och fräscht..förstår ni är nöjdna nu när ni är klara

  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!