söndag 2 december 2012

Kattens dag


Första advent och kattens dag! Iallafall om man följer den ultimata "firar-kalendern" som har en hel massa trevliga dagar att uppmärksamma. Idag tänder vi kattljuset och tänker på vår förra katt som blev sjuk förra året på advent och fick åka till katthimlen. Och vi firar våran nuvarande lilla svarta katt som gett så mycket glädje, hemtrevnad och mysfaktor.

Dagen till ära fick kisse en ny låda i present, klart hon också ska få nytt badrum :-)


Adventsstjärnan kom upp och ljusslingan utanför dörren. Kylan biter när man sticker ut näsan, men hit in kommer den inte. Här finns bara värme och en kissekatt som tvättar tassarna och undrar vad vi människor pysslar med så här i adventstider.


Ha en trevlig advent denna kattiga dag!


Våran lilla Pepsi


Våran förra Pepsi Katt (Ja vi har otroligt dålig fantasi när det gäller kattnamn)


5 kommentarer:

 1. Klart misse också ska ha nya toa! Lilla Pepsi har ju fantastiska morrhår. Stilig. :-)

  SvaraRadera
 2. Fina katterna! Vad trist det vore utan katt! Kram!

  SvaraRadera
 3. det där har jag missat med kattens dag! jag som haft katt i 16 år. Nu kan jag tyvärr inte ha katt då sambon är allergisk och min gamla kise är i katthimlen han med.

  jättesöt katt ljusstake & katt förståss!!

  kram kajsa

  SvaraRadera
 4. Fina era båda Pepsi och jag förstår att ni saknar den Pepsi som inte finns med er längre. Jag trodde inte att jag var en kattmänniska tills jag flyttade hit för 15 år sedan och blev med katt. Det var kärlek vid första ögonkastet och nu skulle jag inte vilja vara utan våra fina katter.

  Ha en fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. De hade inte bara likadana namn de var lika till utseendet också!
  Ultimata firar kalendern lät ju så skoj :)
  Katter gillar jag...har två levande och en hel massa i prydnads form.
  Sov gott,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!