lördag 8 december 2012

Snö och blommor


För över en månad sen föll jag ändå för frestelsen att köpa några ljungplantor som jag inte tänkt att göra. Sen glömde jag av dom i en papperspåse bakom vedskjulet där dom har stått sen dess. Men dom såg lika fina ut fortfarande och fick flytta till en kruka vid trappan idag. Undrar om dom ens lever... Iallafall är dom ensamma om att blomma i trädgården nu och det är vackert ihop med snökristallerna som är så svårfångade på bild.

En djupfryst gran hittade vi i skogen också. Lite lustig tradition det där... att släpa hem ett träd och klä det med glittrande saker... Men här följer vi traditionerna, ingen riktig jul utan gran!

7 kommentarer:

 1. Så vackra bilder, helt fantastiska! Ha en skön söndag, verkar ju bli lite fler fototillfällen idag. Hos mig är det rimfrost överallt, lovely :-)))

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder!

  Ha en fin andra advent.

  SvaraRadera
 3. Du får underbara bilder med din kamera och din blick :-) nästan som akvarell faktiskt. Kul med ljungen, det kunde varit jag som glömde dem i en påse :-) /Maria

  SvaraRadera
 4. Underbara, gnistrande vinterbilder!
  /Cika

  SvaraRadera
 5. helt underbara bilder!!
  Och ja ingen jul utan gran :)

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 6. Tycker de är urtjusiga även om de inte lever.
  Färgen är fantastisk!

  Förresten. Sen jag skrev kommentar om dina möss har jag minsann sett sådana här också. Springande runt husknuten! Ihhh, läskigt! Hoppas inte de hittar något litet hål som de kan ta sig in i huset med.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga kontraster det är med ljungen och snön :)
  Och traditionerna följer vi med...ordentligt!
  Ha en fin onsdag,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!