tisdag 26 februari 2013

Något som liknar vårtecken


Jag har varit förbaskat trött den sista tiden. Så trött att jag nästan inte kunnat hålla reda på om det är den ena eller den andra gråa dagen eller om det är november eller februari. Men då börjar plötsligt solen skina och man fattar nästan inte vad som händer när små vattenbäckar rinner nerför grusbacken som varit täckt med is så länge och katterna vill vara ute på trappan och morra åt varann och något grönt sticker upp ur jorden där det grävdes avlopp i höstas. Kan det vara snödropparna som överlevt den omilda behandlingen?

Dammråttorna blev synliga i solen... det kanske också kan kallas vårtecken men jag ägnar inte dem så stort intresse, försådderna är roligare.6 kommentarer:

 1. Åh, vilka härliga bilder! Här ligger det fortfarande mycket snö, men förhoppningsvis får vi också snart se små gröna spiror!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag håller med! Nu struntar vi i dammråttorna och de vintersmutsiga fönsterna och fokuserar på allt det härliga som växer istället. Våren är på G och det är helt ljuvligt. :)

  tack förfinfinavårbilder och skt om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. En blogg som leder till en blogg....och så hamnade jag här. Vilka härliga knoppar som är på G hos dig. Ahhhhhh vad jag längtar efter den där härliga lyckokänslan man upplever när man ser något grönt sticka upp ur jorden. Ha det fint/Annelie

  SvaraRadera
 4. Aaaaa, samma läge här. Fattar inte. Nu när solen tittat fram någon gång då och då känner jag mig som någon slagit mig i huvet med ett baseballträ. Eller matat mig med sömnmedel i kaffet.
  Huvva. Men snaaart är det helg. Zzzzzz.

  SvaraRadera
 5. När dammråttor och handavtryck syns,ja då är det säkert vår på gång. Men de kan få hållas för vi är i alla fall mest ute,eller hur :))

  SvaraRadera
 6. Så härligt våriga bilder!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!