söndag 17 februari 2013

Tio dagar till...
Minst tio dagar till ska det vara vinter enligt smhi:s tiodagarsprognos. Jag funderar på om jag blivit sjukligt besatt av längtan efter våren eftersom jag inte kan gilla läget just nu. Det enda jag gillar, är att man kan köpa lite inomhusvår för pengar och sitta och stirra på fröerna som gror så väldigt långsamt när man tittar på dom hela tiden. Katten stirrar också på frösådderna med otrevligt hungrig blick. Jag borde kanske så lite kattgräs...

6 kommentarer:

 1. Vi tittade just på bilder från sensommarträdgården :) Snaaart!

  SvaraRadera
 2. Huu, det låter som att tiden går så sakta, sakta där hemma... Men dina tulpanbilder gläder mig in i hjärteroten. Tio dagar säger du... vi ska hem om femton... undrar om kylan då tänker släppa greppet?..

  SvaraRadera
 3. Åtta dagar kvar nu då.
  Det går saaaaakta men säkert framåt...

  Jag har (helt ärligt) tittat till mina frösådder TRE gånger idag. Är man galen eller är man galen? Suck!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. Den kommer, den kommer... Sa hon som inte alls tror på vår just nu. Ännu en snöstorm idag, BLÄ! Jag måste skaffa fröer fort så även jag har något att sitta och stirra på ;-) Ganska intressant egentligen hur vi är när vi sätter frön. Vi springer och kollar flera gånger om dagen! Värre blir det när de väl börjar gro. Då har åtminstone jag stenkoll!
  Ha det så gott i väntan på VÅREN :))

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
 5. Vem är inte sjukligt besatt av vädert och längtan till våren..tänkte snart åka till kolonin för att leta vårspår...och under tiden ler man åt de fina tulpanerna inomhus :)

  Och så tjoar vi så fort solen visar sig, fast man ändå får vara inomhus

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 6. Du är inte ensam vännen! Jag tror att vi är många som längtar så att våra kroppar skriker just nu. Kanske för att denna vinter har varit extra lång och mörk. Det har varit ont om soliga dagar med klarblå himmel. Vi nordbor behöver det där ljuset. Och nog är det glädjande att dagen har blivit 3 timmar och 10 minuter längre (här i Skåne). Snart så kommer den härliga våren så håll ut kära du. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!