söndag 17 mars 2013

Ovanligt snygga

Garant Pyramid Te

Jag hittade dom här väldigt snygga teförpackningarna från Garant när jag handlade på Willys och ja, jag köpte dom bara för utseendets skull. Föll liksom pladask, vilket jag ibland gör för något så banalt som en pappask. Så bra att ett lågprismärke har fattat att design kan vara lite kul på förbrukningsvaror också. Det enda som egentligen saknades var en ekologisk märkning. Men så snygga askar kan ju återbrukas som presentförpackningar.

Kan tillägga att innehållet i askarna också var gott, tillsammans med scones som inte bakas allt för ofta.

Te och scones

7 kommentarer:

 1. Håller med! Riktigt retrosnygga!

  SvaraRadera
 2. Ja! Jag efterlyser också snyggare förpackningar som gör en glad! Det finns alldeles för mycket av tråkiga sådana på hyllorna på de vanliga matbutikerna. På mallis fanns lite kuligare förpackningar, tog med hem en ask med bakpulver bara för att den var så snygg :-)
  Va mysigt det där ser ut. Det blir nog scones en kväll här!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag har också sett de där, underbart när man hittar snygga förpackningar :) Och vad det ser gott och mysigt ut med te och scones!

  SvaraRadera
 4. Snygga förpackningar! När jag är utomlands får jag allt som oftast med mig förpackningar/vykort hem bara för att de är snyggt formgivna. Bara väntar på att de ska stoppa mig i tullen för att jag fått med mig något hem som inte är tillåtet. Haha!

  Rena bonusen att dina fynd smakade gott.
  Det ser i alla fall riktigt smarrigt ut!

  Önskar dig en trevlig vecka!
  Kram Tamara
  Kram Tamara

  SvaraRadera
 5. Jag förstår verkligen att de fick följa med hem. Det är svårt att motstå en snygg förpackning och just te har jag också en tendens att kunna köpa enbart för förpackningens skull. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Så rara och tur de var goda!
  Sov gott,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!