söndag 28 april 2013

I april börjar tårtorna blomma

Gräddtårta

Våra födelsedagar börjar i april och det har blivit någon slags tradition med gräddtårtor som helst ska vara runda och dekorerade med säsongens bär eller vad som nu går att få tag på. Jag stötte på problem när barnen påminde mig om att Livsmedelsverket minsann har sagt att frysta köpta bär måste kokas... tur att jag hade lite röda vinbär i frysen. Styckfrysta vinbärsklasar håller sig väldigt fint till tårtdekorationer.

Och blommor förstås, det blir som ett moodboard för alla sinnen :-)

7 kommentarer:

  1. Här snackar vi vacker vårtårta :-) ja, och fin som moodboard också. Kanske jag får tid att hitta på en moodboard idag.
    Är det melonkulor på tårtan?
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är honungsmelonkulor :-)

      Radera
  2. Fantastisk tårta! Vacker som ett smycke!/ Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Vilken urtjusig tårta! Den skulle jag ha svårt att äta upp. Fast du har den på bild så den "finns ju kvar" även efter kalaset. Sicken tur :)

    Ingen fara att jag jobbar ihjäl mig i trädgården. Jag blev tyvärr uppsagd för två månader sedan så jag har mycket trädgårdstid just nu. Det gäller att passa på...

    Kram Tamara

    SvaraRadera
  4. Waow, vilken läcker tårta!
    Fina bilder i din mysiga blogg.
    Må så gott!

    SvaraRadera
  5. Ibland är det svårt att komma in på min blogg så här är adressen om du är nyfiken: annacecar.blogspot.com

    SvaraRadera
  6. Mycket vacker tårta! Tror jag stjäl idéen med blommorna, vilket lyft :)
    Visst är det trassligt detta med bären...

    Tack för fina kommentaren hos oss!

    Kram Sussi på Stolpås

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!