tisdag 2 april 2013

Moodboard mars/april
Himlen är blå och solen skiner. På min upptäcksfärd i trädgården hittar jag nya små blommor varje dag som sticker upp här och var. Vintern är slut och jag går som på rosa fluffiga moln av mina vårkänslor.

Kika in hos Åsas Trädgård på höjden för fler våriga moodboards.

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder på underbara blommor! Finaste moodboardet jag sett någonsin!!!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Hej, nu har jag hunnit läsa ifatt det jag missat hos dig. Det ser jättehärligt ut att äntligen få börja planera köksland! och blommorna i din trädgård är verkligen ljuvliga. Jag tror inte jag har en enda blomma än så länge, jo några vintergäck.

  SvaraRadera
 3. ser så vårigt och ljuvligt ut
  som en enda stor, skir vårblomma
  vackert
  kram åsa

  SvaraRadera
 4. Oj vad fina blommor! Här ligger snön fortfarande tjock över rabatterna. Men solen har börjat värma, så hopp finns! /Sandra från Stolpås Gård

  SvaraRadera
 5. Oj så fint du gjort det.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Helt underbara bilder - så vackert och hoppfullt! :)

  SvaraRadera
 7. Vilken synnerligen vacker tavla med milda finstämda blå färger!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Jättefint och enkelt!!
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 9. wow - så vackert!!!!!!!!!!!

  kram kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!