söndag 19 maj 2013

...och det blommar


Den här tiden händer det så mycket i trädgården att man knappt hinner ta till sig allt. Och jag glömmer att fotografera, men imorgon kan det vara för sent för just den där blomman som var så vacker kanske redan har vissnat. Kabbleka har jag lärt mig att den här gula blomman heter, men den blommade bara ett kort tag på våren förra året så jag glömde bort den sen under sommaren. Den finns i två olika varianter vid dammen.


Mina favoriter harsyran blommar så sött nu i sällskap av de andra växterna. Maj är en härlig månad!

4 kommentarer:

 1. Ja det är underbara tider och man kan riktigt frossa i blommor. Så vackra kabblekabilder och blombilder!
  Du påminner mig om att hålla kvar i drömmen om en bättre kamera...
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder du visar! Kabbleka hade jag i min förra trädgård, den är underbart vacker tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Å, harsyra! Mmmmmmm. Barndom, sommarlov, skogspromenader. :-)))))

  SvaraRadera
 4. ja, visst är det otroligt vackert just nu. den ena dagen är verkligen inte den andra lik i trädgården.
  kram åsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!