måndag 20 maj 2013

Vi har fått kattungar!
I natt välkomnades fyra små välskapta kissekatter till jorden. Mamma katt gjorde som en katt ska göra och jag tittade på med ett hjärta som höll på att spricka av stolthet och förundran över naturens fantastiska underverk. Mitt upp i allt lyckades jag iallafall välja en väldigt passande handduk såg jag nu efteråt.

❤ Kattlycka 

14 kommentarer:

 1. Så fin mamma katt är! Gillar när de har vitt på tassar och mage, det blir sån kontrast. Och de små, är så små så det nästan är obegripligt. Lycka till med alla. :)

  SvaraRadera
 2. Så underbart! Det finns inget sötare än nyfödda kattungar. Visst är det ett litet mirakel att de vet precis vart de ska få mat, att de alldeles blinda hittar mammans spenar direkt efter födseln, det är fantastiskt! Lycka till med de små liven!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Så fina! De ser ut som små söta råttor de med. Oj, oj, oj. Sötchock!

  SvaraRadera
 4. Finns det något sötare än små luddiga kattungar? Nä, det tycker inte jag... Så underbara de är! Sedan när de öppnar de klarblåa ögon om tittar på en.. Åh! Mamma katt ser riktigt nöjd ut.
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Så sött! Jag väntar också på detta underverk hemma hos oss : ) Den blivande mamman bara sover och äter nu, så det är nog nära!
  /Cika

  SvaraRadera
 6. Vilka sötnosar! Klart att både du och mamma katt sträcker på er av stolthet. N
  oterade handduken innan jag läste din text. Kul :) Jag tror att det var ett strategiskt handduksval. Att redan från födseln "banka" in i deras medvetande att möss är vad de ska jaga när de blir lite större. Det är vad jag tror!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 7. Så ljuvliga!!!! Hjärtat smälter.
  Kram i regnet/Annelie

  SvaraRadera
 8. Å herregud vad söta de är..det är inte klokt!

  SvaraRadera
 9. Jisses så söta, man bara smälter. Kan inte få nog av små gosiga kattungar. De är så ljuvliga!!!!

  SvaraRadera
 10. Åh, vilka små söta knyten...vill ha!! helt underbara

  kram kajsa

  SvaraRadera
 11. Åh helt underbart att vara med om. Gosigt o mysigt.
  En gång när jag var liten var jag med om en kattfödsel. Den uppleveslen sitter i.. :-)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Men du milde tid så vackra krabater!
  Tänk mina kattungar är redan 1,5 år?! Vad fort det går och nu är de stora.
  Kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
 13. Fint med både musöron, vårblommor och liv i växthuset, men... OOOIIII, vilka gulliga krabater! Jag kan känna den underbara doften av dem. Tänk att få gosa i näsan i en sådan liten, mjuk mage och bara snusa! Grattis i kubik till tillökningen!

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
 14. Med halledusingen då vad söta de är!! Underbara!!!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!