söndag 8 september 2013

Muuu


Hejhopp i kohagen. Sommaren går mot sitt slut och jag tror jag har börjat landa tillräckligt mycket för att kunna ge det här med skrivandet lite tid igen. Det har varit en fantastisk, intensiv period i mitt liv och stora förändringar som kanske kommer att ge den här bloggen en lite annorlunda inriktning. Jag har flyttat ännu mer ut på "riktiga" landet, blivit sambo och fått en massa bonusdjur på köpet. Friskt vågat allting vunnet!

Trädgård är det mindre av men allt har nog sin tid det med, ett förfallet växthus har jag hittat och det kanske går att göra magiska underverk där. Tur att en av oss har gröna fingrar iallafall...

Lite bilder från sommaren och min nya plats på jorden :-)
Växthuset som någon glömde.

7 kommentarer:

 1. Men korna såg väl för rara ut! Verkar lite nyfikna också, blivande linslusar måhända :). Undrar om de ser något bakom de där vackra luggarna? Växthuset får du säkert ordning på, heja heja!

  SvaraRadera
 2. Så fint! Den där platsen ser ut att sjuda av liv, grattis till dig och ditt nya!
  Kul att höra från dig igen :-)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. det låter spännande allt det där tycker jag. och vilka söta kossor du har som grannar minsann. härligt att höra från dig igen. det där växthuset alltså...;-) kan nog bli något det där
  kram åsa

  SvaraRadera
 4. Så härligt det ser ut, har ni gästsoffa för jag får lust att flytta in. Vilken tur att det finns ett växthus. Detta har varit första sommaren som jag haft växthus och gud så roligt det är, ÄNTLIGEN kan jag äta tomater som är färdiga innan frosten kommer. Ha det fortsatt fint! Kram/Annelie

  SvaraRadera
 5. Härligt att ha dig tillbaka igen vännen och vad mycket spännande som har hänt i sommar. Nya stigar att vandra. Det kommer att bli bra det. Och vad spännande med ett växthus. Jag har en känsla av att ni två kommer att finna varandra. :)

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Men jippie för ditt nya "Livet på landet" :)
  Stort lycka till med allt och så kul att du är tillbaka här igen! Trots att du är nykär får du se till att sambon inte får all din kärlek för det där växthuset ser ut att behöva en hel del av den varan...

  Jag har förresten sparat vallmofröer till dig. Hör av dig om du fortfarande vill ha.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 7. Livet ler mot dig och du verklar stråla av lycka, underbart. Härligt att se lite aktivitet på din sida

  kram kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!