fredag 8 november 2013

Minnen från dahliornas tid

Dahlia

Så här fint blommade dahliorna under sommaren när jag hade mina tankar på annat håll med flyttande av saker och början på en ny tid i livet. Jag hann nästan inte njuta av dem då men bland bilderna lever dom kvar i minnet ändå. Namnen är glömda och lapparna bortstädade. En del växter och knölar har fått flytta med mig och kommer nog att blomma lika vackert på sin nya plats nästa år. Några blev kvar och så är det väl ibland, att tiden inte räcker till.

Men fröer finns i massor, plockade från trädgården och från andra snälla trädgårdsnördar som gärna delar med sig av sin blomsterglädje. Sånt uppskattas verkligen nu när jag har ett helt nytt blivande trädgårdsprojekt att fylla med färger!
6 kommentarer:

 1. Dahlior är så fina, fast jag har dem aldrig i min trädgård. Egentligen är det mest för jag är lat! jag orkar inte med att man ska ta upp dem på hösten och plantera om dem på våren. men jag njuter av andras vackra blomsterprakt, så som din du visar upp för oss

  Ha en toppenfin helg

  kram kajsa

  SvaraRadera
 2. Vilka fina Dahlior och vilken variation på blomning och färger!
  Det låter som att du har en ny trädgård nu - lycka till med den!

  SvaraRadera
 3. You have make beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 4. Åååhh vilka Dahlior! Fantastiska bilder och färger!
  Stort lycka till med dina nya, kommande trädgårdsprojekt.
  Här går vi också runt med tankarna på husförsäljning och flytt till liten gård.
  Det är jättespännande och hoppas nu bara att allt går i lås...
  Trevlig helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder! Vilken färgprakt och jag förstår att du njuter av dina vackra dahlior. Så fina!

  Sköt om dig vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Så vackra. Måste verkligen bli bättre på att plantera lite blommor, det är ju så fint. Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!