lördag 2 november 2013

Moodboard November


Ibland kan man ha ett samtal med en kär gammal vän som man inte hört av på länge och det är på ett sätt som om det var igår men ändå har så mycket hänt som man inte har berättat. Livet flyter liksom bara på ibland och i vissa stunder stannar man upp och reflekterar över att löven redan har spridit ut sig som små färgklickar på marken.

Att livet flyter på blev ännu mer påtagligt när jag såg att mitt förra inlägg var moodboard oktober och det har gått en hel lång månad utan att jag har märkt det. Nästan. Men livet flyter i rätt riktning och det är bra. Vintern är nog här fastän dagens skogspromenad kändes som september när solen värmde och vattendropparna glittrade mellan trädgrenarna. Höstkänslan dröjer sig kvar och blandas med tankar om jul och glögg och pepparkakor.

Varje månad skapar vi moodboards med det som finns i naturen/trädgården just nu; saker och färger som inspirerar och symboliserar den aktuella månaden. Fler fina moodboards hittar du hos Karin A Fotografi.

14 kommentarer:

 1. Tiden går jättefort! Fattar inte att det redan är november. Tankar om jul ... aaaAAAaaaAAAAaa

  SvaraRadera
 2. Det ser ut och låter som att du har det riktigt bra på gården du bor nu. Så roligt att få se dina färgklickar här ibland!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så otroligt vackert och fint! :) Här har också tiden sprungit iväg...förstår det inte. Ha en skön söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du gör så vackra moodboards så själen blir glad. Färgerna är fortfarande vackra så här års, trots det är November och kylan än så länge håller sig på avstånd.

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Jag tror att just dessa buskar och små träd är benved (Euonymus europaeus). De ser väldigt intensivt röda ut på håll men när man kommer närmare är det orange och rosa hängen som lyser.
  Jag har för mig att hagtorn har färre bär och blir inte riktigt så röda som helhet.
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Visst går tiden rasande fort, och så här års kan det vara rätt skönt, så att vintern går fort förbi! Du gör så fantastiskt fina moodboard med härliga färger!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 7. this is stunning - love those tones
  x

  SvaraRadera
 8. härligt att se ditt fina moodboard och att höra från dig igen
  kram åsa

  SvaraRadera
 9. Vilken fin höstblomma du skapat, och jag håller med dig om att tiden rusar....
  /Lotta

  SvaraRadera
 10. This is stunning, the colours just pop! Beautiful.

  SvaraRadera
 11. Gillar stenen som bakgrund! Tycker om dina moodboards generellt, de utstrålar sån värme. Jo tiden rusar lätt iväg. Var rädd om dig /Malin

  SvaraRadera
 12. I love the range of colours - such beautiful leaves too
  Beautiful work

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!