torsdag 12 december 2013

Uppdatering

Mitt under julstressen får jag för mig att jag måste göra om layouten på bloggen. Det är ganska typiskt mig att låta en plötslig inspiration få fria vingar vid helt fel tillfälle. Men ibland blir saker viktigt just nu. Och inte är det lätt heller att få till det med layouten som man vill i Blogger. Varenda inlägg har fått uppdateras och göras om med bildstorlekar och annat. Ber om överseende om något har slutat att fungera.

Lika viktigt är det förstås med lussekatter och det hinns med för nu har energin kommit tillbaka!


2 kommentarer:

  1. Känns tryggt att veta att jag inte är ensam om att helt plötsligt mitt i all "superviktig" stress får för mig att göra något som jag skulle kunna göra vilken dag som helst. Lussekatterna ser riktigt goda ut!!! Kram/Annelie

    SvaraRadera
  2. Så roligt att se dig tillbaka, blev lite orolig för en stund... Så underbara bullarna ser ut, imorgon gör jag ett ryck och bakar några plåtar gyllene katter! Ps Supersnygg layout du har gjort. Kram Maria

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!