onsdag 26 februari 2014

Flytta växter i Februari


Rädda det som räddas kan... ungefär. Vid den här tiden brukar jag inte flytta växter men ibland har nöden ingen lag och det är väl ganska typiskt mig att komma på att jag nog vill gräva upp lite saker i min gamla trädgård tre dagar innan nyckelöverlämningen. Jag vet inte om växterna blev jätteglada, men jag hoppas dom återhämtar sig efter min brutala behandling.

Igår var det riktigt vårigt ute och lite har börjat sticka upp äntligen. Det är ganska spännande att upptäcka saker lite här och var i den förvildade delen av trädgården. Något jag däremot saknar är snödroppar och krokus så det blir nog en del lökplanterande till nästa höst.Växthuset väntar på våren...

1 kommentar:

  1. Jag håller alla tummar och tår för att växterna klarar detta! Förstår mycket väl att du vill ha dem med dig. Lycka till
    /E

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!