fredag 28 februari 2014

Månadsbild februari


Den sista februari och det känns som att våren är på gång. Det kan fortfarande snöa men jag vill inte tro på såna väderspådomar. Jag vill ut och gräva och planera för ett nytt hönshus och odla små plantor som ska bli stora. Kanske kan solen snart locka ut katten som behöver banta också...

Men nu välkomnar jag Mars, en hel månad full med ljus och värme. Hoppas jag!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild! :-)Jag håller med - nu väntar vi in mars och hoppas på att det blir fritt fram för trädgårdspyssel.
  Ha en härlig helg!
  /E

  SvaraRadera
 2. Jätte, jättefin månadsbild!
  I morse när jag satt och bläddrade i en tidning såg jag en keramikmugg med en handmålad fågel på, den inspirerade mig precis som din bild gör.
  Ha en fin helg, /Maria

  SvaraRadera
 3. Jeg er selv et Februar barn - født i denne måned :) Jeg holder meget af Februar, for der vender lyset for alvor tilbage og vi kan mærke at våren er på vej :) Meget dejligt billede du har malet !!! Jeg bliver glad af at se på det:)

  SvaraRadera
 4. Dina illustrationer är galet vackra. Vilken gåva du har! Jag blir varm inombords av att se dina underbara bilder.♥

  Ta hand om dig och njut av mars!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!