söndag 16 februari 2014

Vi väntar på våren


Kommer det några kycklingar snart? Hönan tycker nog att det är dags för vår och tillökning i hönsgården. Jag kan inte annat än beundra hennes tålamod, själv hade jag förmodligen tröttnat på ruvandet efter typ en timme eller så... jag är alldeles för rastlös vid den här tiden på året. Det kliar i dom gröna fingrarna och jag försöker behärska min odlingslust så att det inte ska bli som förra året när tomaterna var alldeles ohanterliga när det var dags att flytta ut dom i växthuset.

Men liiite bara MÅSTE jag göra så jag har sått paprika och chilipeppar och petat ner gurkmejan i jorden och planterat om min övervintrande pelargoner idag. Så det blev lite vårkänsla trots allt, en gråmulen dag i februari.

Gurkmeja

Pelargoner

2 kommentarer:

  1. Va härligt, det ser faktiskt vårigt ut! :-) Det spås en tidig vår i år!
    När jag ser dina bilder vill jag också så, särskilt chili och paprika så att de inte blir för sena. När jag hade kallväxthus sådde jag i januari och de var lagom stora att sätta ut i mitten på maj, men det beror på var man bor. Nu längtar jag efter mina pelargoner och att sätta händerna i omplanteringen.
    Ha en fin kväll, kram Maria

    SvaraRadera
  2. Ååh, vilken mysig höna! Ligger där alldeles bestämd och platt på sin inbillade eller verkliga ägghög. Jättevacker!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!