torsdag 20 mars 2014

Äntligen lite vårtecken!


Jag har sett en massa gröna pinnar sticka upp lite här och var, men inte en enda liten blomma har synts till i trädgården förrän denna veckan då det plötsligt lyste både gult och blått i buskarna. Äntligen! Eftersom jag inte bodde här förra våren så har jag inte en aning om vad som finns för gömd växtlighet i marken, men jag kan gissa mig till att det behövs planteras mera...

Fast på ett sätt så är det roligare att inte ha en perfekt färdig trädgård, för vad skulle jag ha att göra då? Att drömma, planera, gräva och se trädgården sakta ta form är ju faktiskt hela nöjet.3 kommentarer:

 1. Wohoo våren är kommen och vad skönt gult det lyser hos dig.
  en perfekt trädgård...näe, skönt att ha en trädgård att påta, planera och ändra om. Mycke nöje i vår

  Kram Kajsa...och ha en fin fin helg

  SvaraRadera
 2. Oj, vad långt dina påskliljor har kommit! Det blåa är blåstjärna va? Har jag här. Man kan lugnt säga att den är spridningsvillig. Men söt!

  Så spännande vår och sommar du har framför dig. Vi håller väl tummarna för att det bara kommer upp sånt du vill ha i trädgården och inte ett endaste ogräs. Ja, ungefär så som det är i min trädågrd ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 3. Jag håller med. Vad skulle man hitta på om hela trädgården från början var perfekt? Nä, det ska vara lite att ta tag i. :-)
  Njut av vårblommorna!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!