tisdag 11 mars 2014

Fina burkar

Kryddburkar

Jag är nog en liten sorteringsnörd för jag gillar att ha alla saker och pryttlar på sina bestämda platser och allra helst i fina burkar och askar. Eftersom jag spenderar ganska mycket tid i köket så vill jag ha ordning (så att familjen slipper höra när jag ilsket skäller ut skafferiet för att jag inte hittar det jag behöver...) Att ha frön och gryn som jag använder ofta i glasburkar ovanför spisen passar mig perfekt! Och de ihopknölade kryddpåsarna har fått små burkar med etiketter. Enkelt och praktiskt.


Om man gillar att gå på loppisar så kan man ibland hitta riktiga burk-fynd också, som de här gamla fina porslinsburkarna.


2 kommentarer:

  1. Jättefint, så vill jag med ha det, men har inte tagit tag i det. Har inte mycket plats, men som du vill man ju ha ordning och lätt för att hitta sina saker.

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Jättefint med ordande burkar, finns så många fina lock också och askar, helt klart. Jag upptäckte att chilipulvret funkar bra att ha i en ask.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!