söndag 16 mars 2014

VårkänslorVissa känslor kan man faktiskt köpa på Coop. Vårkänslor till krukorna på trappan! Även om det har varit fantastiskt härligt väder vissa dagar så går det långsamt i trädgården med vårens tecken och i mitt huvud planerar jag redan alla lökar som ska inhandlas till nästa höst.

Men grävning kan man alltid sysselsätta sig med den här tiden och det finns många utgrävningsprojekt bland maskrosor och nässlor som förhoppningsvis blir blommande rabatter och trädgårdsland någon gång. Egentligen är det väl bara tiden som är ett problem... hur ska man hinna allt man vill? Potatisland får jag nog hoppa över i år om jag inte kan skaffa mig en självgrävande spade eller en tam mullvad.


5 kommentarer:

 1. En tam mullvad vore ju extremt praktiskt. Fast du kanske kan lära hönsen lite trix?
  Så fint det blev på trappen.
  /E

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga vårkänslor du shoppat till trappen, de piggar upp i vardagen.
  Nässlorna hade jag gärna tagit, för iår tänkte jag testa att göra nässelvatten som ska vara supergödsel. Fast jag har hört att det ska vara riktigt ruskigt att lukta på. Ska snart gå på nässeljakt

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 3. Härligt med vårkänslor! Och jag kan känna igen det där med att man vill så mycket i trädgården men att varken tid eller ork riktigt räcker till. Men kanske är det än roligare att ta lite i taget. Njuta på vägen och spara några drömmar till nästa säsong och den efterföljande. Se det växa fram.

  Lyckas du tämja mullvadarna får du gärna höra av dig. Jag skulle vilja lära mina att äta kirskål. ;)

  Sköt om dig i solskenet och lycka till med alla projekt!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Åh så fint och vårigt! Hos oss kom snön tillbaka i måndags, men det blev inte allt för mycket, så jag hoppas den försvinner snart igen! Jag vill också börja med alla vårbestyr!
  /Sandra - Stolpås Gård

  SvaraRadera
 5. Så fint och "vårigt"!! Ser nästan ut som purjolök de där vackra lökarna! Kram/Annelie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!