fredag 18 april 2014

Tårtsäsongen har börjat


April med solsken och drömmar om sommaren är en bra tid att börja tårtsäsongen. Jag får ibland höra ett jag inte "behöver" baka en tårta men det behöver jag visst för det är faktiskt min favorittradition med tårtor på kalas. Särskilt vackra tårtor där kreativiteten får flöda precis som jag vill på den gräddvita bakgrunden. Inspirationen kommer från det som säsongen eller affären har att erbjuda. Om man vill välja ekologiska frukter och bär blir utbudet inte så stort så här års men ibland har man tur och hittar både jordgubbar och vindruvor. Så det är tur att de flesta av våra födelsedagskalas är på sommarhalvåret.


5 kommentarer:

 1. Oj, vad det ser gott ut! Dessutom är de fantastiskt vackra. Så duktig du är på att dekorera!
  Blir det påsktårta i helgen nu då?

  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Åh så helt underbara tårtor! Snacka om att njuta av livet och av stunden! Det är en konst i sig att kunna. Ha en fortsatt fin vår och påsk! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilka konstverk!!! Jag är så imponerad av alla som kan baka vackra bakverk, och de här var ju helt makalösa! Har förresten precis hittat din inspirerande och trevliga blogg- så roligt med en ny bekantskap i bloggvärlden. Önskar dig en Glad Påsk!
  Eva, Tinibelli

  SvaraRadera
 4. Jättevackra tårtor och säkert smarriga också!

  Glad påsk!
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Åh så fine kager !
  En nydelse for øjet, såvel som maven :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!